Θα χαρώ να γνωριστούμε!

Έλα να συζητήσουμε το θέμα που σε απασχολεί

Δωρεάν Συνεδρία 20'

Εάν θέλεις να συζητήσουμε κάτι που σε απασχολεί, μπορείς να κανονίσεις μαζί μου μια Δωρεάν Online Εισαγωγική Συνεδρία 20 λεπτών.

Online Ψυχοθεραπεία

Οι συναντήσεις μας έχουν σαν σκοπό στην προσωπική σου εξέλιξη μέσα από την άμεση επικοινωνία, αρχικά με τον ίδιο σου τον εαυτό. Είναι σημαντικό να είσαι συνεπής σε αυτή τη δέσμευση που ετοιμάζεσαι να κάνεις.

Η επιστήμη της ψυχολογίας αναγνωρίζει τόσο τις κοινωνικές αλλαγές που έχουν κάνει πιο σύνθετη τη ζωή μας, όσο και τα εργαλεία που μας προσφέρει η τεχνολογία για να τη διευκολύνει. Γι’αυτό και η εναλλακτική της online ψυχοθεραπείας γνωρίζει ολοένα και μεγαλύτερη απήχηση.

Μαζί μου μπορείς να κλείνεις ραντεβού online, είτε μέσω FaceTime είτε Skype, από όπου και να βρίσκεσαι, όποια ώρα επιλέξουμε, χωρίς το άγχος της μετακίνησης και τον περιορισμό της φυσικής παρουσίας.

Η νοητική σου παρουσία είναι αυτή που μετράει, και στην περίπτωση της online ψυχοθεραπείας έχει αποδειχθεί πως σε πολυάσχολα άτομα προσφέρει την εναλλακτική που χρειάζονται ώστε να ενσωματώσουν τη διαδικασία της προσωπικής τους εξέλιξης στην καθημερινότητά τους, αλλάζοντάς την τελικά προς το καλύτερο!

Κλείσε τώρα την πρώτη δωρεάν εισαγωγική συνεδρία εδώ!

Στείλε μου μήνυμα

Προσκάλεσε την Νταίζη σε ένα event σου!

Οργανώνεις κάποιο event, σεμινάριο ή θες να έρθει η Νταίζη Μανιατοπούλου να κάνει μια ομιλία σε εταιρικό workshop;