Πολιτική Απορρήτου

H σχέση μας βασίζεται στην εμπιστοσύνη και την εχεμύθεια. Αυτή είναι η αρχή που διέπει τη συνεργασία μας και αυτός είναι ο βασικός κανόνας που οφείλουμε να ακολουθούμε, προκειμένου να ξεκινήσει σε σωστή βάση αλλά και να εξελιχθεί.

Είμαι εδώ για να δημιουργήσω για σένα το κατάλληλο περιβάλλον μέσα στο οποίο θα αισθανθείς τη σιγουριά και την ασφάλεια που έχεις ανάγκη, ώστε να μπορέσεις να ξεδιπλώσεις όλα τα ζητήματα που χρειάζεται να εξετάσεις για να βελτιώσεις τη ζωή σου.

Δεσμεύομαι να κρατήσω τα στοιχεία σου εμπιστευτικά και σε διαβεβαιώ ότι το site μου έχει κατασκευαστεί με δικλείδες ασφαλείας που υποστηρίζουν αυτή την υπόσχεση. Δεν θα μοιραστώ τα στοιχεία σου με τρίτους, παρά μόνο σε εξαιρετικές περιστάσεις και μετά από τη δική σου σύμφωνη γνώμη ή κατόπιν δικαστικής εντολής. Τα links που τυχόν παραθέτω σε αυτόν εδώ τον ιστότοπο θα σε οδηγήσουν σε sites των οποίων το επίπεδο ασφάλειας δεν μπορώ να γνωρίζω, συνεπώς η διάθεση των στοιχείων σου προς αυτά είναι στη διακριτική σου ευχέρεια. 

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία, θα χαρώ να επικοινωνήσουμε με email εδώ. 

Θέλεις να Λάβεις το Δωρεάν ebook?Πως η Σειρά Γέννησης Επηρεάζει την Προσωπικότητα

Ήξερες ότι η σειρά που γεννήθηκε ένα παιδί, το οδηγεί να δημιουργεί συμπεράσματα δηλαδή πεποιθήσεις, που το ακολουθούν σ’ όλη του τη ζωή;

Ποιές είναι οι διαφορές ανάμεσα στα πρωτότοκα, τα δευτερότοκα, τα μικρότερα και τα μοναχοπαίδια;

Ετοίμασα αυτό το ebook ειδικά για αυτό το θέμα.

Καλή συνέχεια!

Daisy Maniatopoulou

____

Γράψε εδώ το όνομα και το email σου για να σου στείλω το ebook εντελώς δωρεάν!