Πώς μπορώ να βοηθήσω:

angxos-daisymaniatopoulou

Άγχος

Είναι εκεί, λίγο ή πολύ το νιώθεις καθημερινά. Πολλές φορές σε κινητοποιεί για να πας μπροστά, σε ωθεί σε δράση. Τι γίνεται όμως όταν το άγχος αρχίζει να λειτουργεί εις βάρος σου; Όταν απορρυθμίζει τα «θέλω» σου, όταν σε μπλοκάρει αντί να σε ενεργοποιήσει, όταν υψώνεται σαν τείχος ανάμεσα σε σένα και τους άλλους, γεμίζοντάς σε με ανησυχία, νεύρα, ένταση; Υπάρχει τρόπος να το ελέγξεις και, γιατί όχι να το εξαλείψεις, επιτρέποντας στον εαυτό σου να ανθίσει. Είμαι εδώ για να σε καθοδηγήσω.

Κλείσε την πρώτη δωρεάν εισαγωγική συνεδρία μαζί μου!

Συντροφικές Σχέσεις

Κάθε νέα σχέση φέρνει τη χαρά της σύνδεσης, τη δύναμη της συντροφικότητας, την ικανοποίηση της ανάγκης μας για ισορροπημένη και γεμάτη ζωή. Οι περισσότεροι από εμάς όμως, δεν έχουμε διδαχθεί πώς να κρατήσουμε ζωντανή αυτή τη σχέση, όταν συναντά προκλήσεις και δυσκολίες. Σε κάθε εμπόδιο, τα αρνητικά συναισθήματα δημιουργούν απόσταση, και το χάσμα μοιάζει πολλές φορές αγεφύρωτο. Σε μία δυνατή σχέση οι σύντροφοι αμβλύνουν τις αντιπαραθέσεις και λύνουν τις διαφορές τους με αρμονία, εμπιστοσύνη και κατανόηση. Οι συνεδρίες μας στοχεύουν ακριβώς σε αυτό: την αρμονία, την εμπιστοσύνη και την κατανόηση.

Κλείσε την πρώτη δωρεάν εισαγωγική συνεδρία μαζί μου!

twitetr5
GRANTS_Charlottesville-Area-Women-and-Children-Support-450x270

Ανατροφή Παιδιών / Γονεϊκά Θέματα

Η χαρά και η ικανοποίηση που πηγάζουν από την ανατροφή των παιδιών είναι ανεπανάληπτη, ταυτόχρονα όμως είναι μία πρόκληση που ενέχει μεγάλη ευθύνη. Το αυταρχικό μοντέλο ανατροφής έχει πια καταρρεύσει. Το να φτάνουμε όμως στο άλλο άκρο και να ακροβατούμε στηριζόμενοι στο ένστικτό μας, οδηγεί πολλές φορές σε χάος. Σας προσκαλώ να εκπαιδευτείτε σε αυτόν τον πιο σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, ανακαλύπτοντας μαζί μου κανόνες, όρους και πρακτικές που βρίσκουν εφαρμογή σε κάθε ξεχωριστή περίπτωση, ώστε να γίνετε αποτελεσματικοί γονείς ευτυχισμένων και υπεύθυνων παιδιών.

Κλείσε την πρώτη δωρεάν εισαγωγική συνεδρία μαζί μου!

Θέματα Οικογενειακών Σχέσεων

Ένα οικογενειακό παρελθόν με προβληματικές ισορροπίες, έχει τη δύναμη να καθορίζει σήμερα τις σχέσεις μας με τρόπο καθηλωτικό. Ακόμη και μία αγαπημένη οικογένεια μπορεί να καλλιεργήσει μέσα μας την πίεση να είμαστε καλοί για να είμαστε αγαπητοί. Θα σας βοηθήσω να αναγνωρίσετε τα μοτίβα σχέσεων που σας έχουν οδηγήσει στην αγάπη με όρους, στην αποδοχή συγκεκριμένης εκδοχής του εαυτού μας, ώστε να λύσετε αποτελεσματικά τους αυτοματισμούς που σας συνοδεύουν σήμερα και να δείτε τις σχέσεις σας κάτω από το πρίσμα της αρμονίας και της αποδοχής.

Κλείσε την πρώτη δωρεάν εισαγωγική συνεδρία μαζί μου!

drug-and-alcohol-rehab-programs-for-women-with-children
pexels-photo-774095

Αυτογνωσία / Προσωπική Εξέλιξη

Ακόμη και όταν νιώθουμε πλήρεις και απόλυτα λειτουργικοί, υπάρχουν τραύματα, φανερά ή που περιμένουν να τα ανακαλύψουμε για να τα θεραπεύσουμε. Ζητήματα που καλύπτονται από τις λεγόμενες «στρατηγικές αντιμετώπισης» που μας ρίχνουν συχνά σε παγίδες. Είναι αυτά ακριβώς τα μοτίβα της ζωής μας, που εμποδίζουν τελικά την ευτυχία μας. Μαζί μπορούμε να τα αλλάξουμε, ανακαλύπτοντας την ουσία μίας ζωής με αρμονία, όπου πρωταρχική σημασία έχει το εσωτερικό ταξίδι της αυτογνωσίας και η ουσιαστική σύνδεση με τον ίδιο μας τον εαυτό.

Κλείσε την πρώτη δωρεάν εισαγωγική συνεδρία μαζί μου!

Εργασιακές Σχέσεις

Τα bonus και οι προαγωγές μετρούν τελικά λιγότερο από την αίσθηση της αυτοπραγμάτωσης που βιώνεις μέσα από τη δουλειά σου. Δεν είναι τυχαίο που, σύμφωνα με έρευνες, το 65,3% δηλώνει ότι οι εργασιακές σχέσεις αποτελούν τον πιο σημαντικό παράγοντα στο χώρο εργασίας.  Θα σε στηρίξω στην προσπάθειά σου να αντιμετωπίζεις τις επαγγελματικές προκλήσεις με ηρεμία, να καταλαβαίνεις τι ζητάς και τι μπορείς να προσφέρεις στις εργασιακές σου σχέσεις, πώς σε επηρεάζει το περιβάλλον εργασίας σου και πως αλληλεπιδράς μέσα σε αυτό.

Κλείσε την πρώτη δωρεάν εισαγωγική συνεδρία μαζί μου!

gossip

Κλείσε μια δωρεάν εισαγωγική συνεδρία!

Μην το αναβάλλεις άλλο